Giao Xu Ngoc Thach - Trang Nhà

Giao Xu Ngoc Thach. Đôi Nét Về Gx Ngọc Thạch. Hành Trình 53 Năm. Giai Đoạn Hình thành. Giai Đoạn Trưởng Thành. Giai Đoạn Phát Triển. Thời Cha Đỗ Đức Phổ. Thời Cha Trần Đình Thụy. Thời Cha Đỗ Anh Tuấn. Giáo Hội Việt Nam. Lược Sử GH Việt Nam. Thời Kỳ Khai Sinh. Thời Kỳ Hình Thành. Thời Kỳ Thử Thách. Thời Kỳ Phát Triển. Thời Kỳ Trưởng Thành. Các Thánh Tử Đạo VN. Hội Đồng GM Việt Nam. Tân Phúc Âm Hoá GĐ. Đại Hội Dân Chúa. Khai Mạc Đại Hội. Sứ Điệp ĐH Dân Chúa. Bài Giảng Của ĐC Nhơn. GP Phan Thiết Góp Ý.

OVERVIEW

This web page giaoxungocthach.org presently has a traffic ranking of zero (the smaller the superior). We have probed zero pages inside the website giaoxungocthach.org and found one website referring to giaoxungocthach.org. We were able to note two contacts and addresses for giaoxungocthach.org to help you connect with them. This web page giaoxungocthach.org has been online for seven hundred and seventy-three weeks, twenty-five days, two hours, and seven minutes.
Links to this site
Locations
Online Since
Sep 2009

GIAOXUNGOCTHACH.ORG RANKINGS

This web page giaoxungocthach.org is seeing varying amounts of traffic for the duration of the year.
Traffic for giaoxungocthach.org

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for giaoxungocthach.org

Last Year
Traffic ranking by day of the week for giaoxungocthach.org

GIAOXUNGOCTHACH.ORG HISTORY

This web page giaoxungocthach.org was first recorded on September 09, 2009. It is currently seven hundred and seventy-three weeks, twenty-five days, two hours, and seven minutes old.
REGISTERED
September

WEBPAGE LENGTH OF LIFE

YEARS
MONTHS
DAYS

LINKS TO WEB SITE

WHAT DOES GIAOXUNGOCTHACH.ORG LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of giaoxungocthach.org Mobile Screenshot of giaoxungocthach.org Tablet Screenshot of giaoxungocthach.org

CONTACTS

Tom Nguyen

7994 Desert Dunes

Sacramento, California, 95829

US

Tom Nguyen

8171 Kayleen Court

Sacramento, California, 95829

US

GIAOXUNGOCTHACH.ORG HOST

Our parsers diagnosed that the main page on giaoxungocthach.org took one thousand and ninety-three milliseconds to download. Our crawlers could not observe a SSL certificate, so therefore we consider this site not secure.
Load time
1.093 secs
SSL
NOT SECURE
Internet Protocol
184.154.168.205

NAME SERVERS

ns1.go-online-sale.com
ns2.go-online-sale.com

WEBSITE IMAGE

SERVER OS AND ENCODING

I caught that this domain is weilding the Apache server.

PAGE TITLE

Giao Xu Ngoc Thach - Trang Nhà

DESCRIPTION

CONTENT

This web page states the following, "Đôi Nét Về Gx Ngọc Thạch." We saw that the web page said " Thời Cha Đỗ Đức Phổ." It also said " Thời Cha Trần Đình Thụy. Thời Cha Đỗ Anh Tuấn. Lược Sử GH Việt Nam. Các Thánh Tử Đạo VN. Hội Đồng GM Việt Nam. Tân Phúc Âm Hoá GĐ. Sứ Điệp ĐH Dân Chúa. Bài Giảng Của ĐC Nhơn. GP Phan Thiết Góp Ý."

VIEW SUBSEQUENT WEB SITES

Vietnamese Catholic Church in Houston, Tx

Theo Chương Trình Trường Mẫu Tâm. Trước các Thánh Lễ 30 phút hay theo hẹn.

Giáo Xứ Phú Giáo - Giáo Phận Thái Bình, Tin Công Giáo

HÔN NHÂN - GIA ĐÌNH. HÔN NHÂN - GIA ĐÌNH. 28 thg 3, 2018. Suy ngắm 15 sự Thương khó Đức Chúa Giêsu. Được đăng bởi Ban Truyền thông. Gửi email bài đăng này. 25 thg 3, 2018. Gửi email bài đăng này.

Giáo xứ Phú Trung

Năm Kính Lòng Thương Xót Chúa. Giáo Lý Hội Thánh Công Giáo. Linh Mục - Tu sĩ. Ban Mục Vụ Giới Trẻ. Gia Đình Phạt Tạ Thánh Tâm. Hội Các Bà Mẹ Công Giáo. Nhóm Kinh Thánh Cầu Nguyện. Gia Đình Tận Hiến Đồng Công.

GIÁO XỨ QUAN LÃNG

9679; Truyện các Thánh. 9679; Thơ ca nhạc kịch. 9679; Videos - Clips. 9679; Trò chơi trong nhà. 9679; Trò chơi ngoài trời. 9679; Trò chơi mật thư. 9679; Trò chơi dã ngoại. 9679; Trò chơi khác. Chủ Nhật, ngày 19 tháng 4 năm 2015. Gửi email bài đăng này.

Giáo Xứ Tân Lộc - Giáo Hạt Cửa Lò

Giáo Xứ Tân Lộc - Giáo Hạt Cửa Lò. Lời Chúa là ngọn đèn soi cho con bước - Là ánh sáng chỉ đường con đi. Sự lớn mạnh của Thiếu Nhi Thánh thể giáo xứ Tân Lộc với 1. Quyết Định bổ nhiệm các thành viên Ban Giáo lý Đức tin. Đức Thánh Cha thắp sáng cây thông Giáng Sinh điện tử lớn nhất thế giới. Quyết Định bổ nhiệm các thành viên Ban Giáo lý Đức tin.